OnePlus Nord lancering live blog: vandaag is de grote telefoon te lanceren als het gebeurt OnePlus Nord

Nee, je bent niet ervaren van déjà vu. De OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro waren alleen onthulde een paar maanden geleden, maar het bedrijf is al de aankondiging van de komst van de nieuwe telefoon: de OnePlus Nord.

Dit is de eerste in een nieuwe lijn van apparaten, en volgens het bedrijf zullen ze meer betaalbaar dan haar vlaggenschip telefoons – OnePlus heeft al verteld TechRadar de prijs van dit toestel zal worden “onder de $500” (ongeveer € 410 / AU$730).

De grote onthulling is vandaag, 21 juli, en het aan de gang krijgt om 3pm BST / 10 uur EDT / 7u PDT / 7:30 pm IST, of 1 uur ‘ s nachts) AEDT op juli 22, – en u bent hier op de juiste plek als u wilt de actie volgen, als dit liveblog is waar we delen alle details van de OnePlus Nord als ze onthuld.

We weten veel over deze telefoon al. OnePlus is regelmatig plagen en de aankondiging van diverse Nord specificaties en functies in de laatste paar maanden, dus vandaag gaan we invullen in de paar resterende hiaten en krijgen onze eerste goede blik op de telefoon – en we hopen ook te zien dat het bedrijf onthullen de release datum en de prijs.

Alle tijden zijn in British Standard Time (BST)

11:30 – wat weten we over de OnePlus Nord zo ver? Om eerlijk te zijn, weten we een heleboel van wat we zouden moeten verwachten. U kunt een volledige lijst van wat we tot nu toe weten over onze speciale OnePlus Nord artikel.

We hebben zelfs foto ‘ s gezien van de handset van de ene op de top van dit artikel, en beneden – het is dus meer details, zoals de prijs, releasedatum en andere producten rond de buitenkant. Hieronder zijn een paar dingen die we verwachten om te leren voor de eerste keer vandaag.

10:50 – Zodat de unique selling point van vandaag de lancering is dat het allemaal plaatsvindt in augmented reality. Er is een specifieke app kunt u downloaden van OnePlus die u toelaat om dit te doen.

Het bedrijf is ook het hosten van een live stream als uw telefoon is niet in staat om het uitvoeren van de app of je niet wilt dat de nieuwigheid van de app te kijken.

09:15 – We oorspronkelijk hoorde de telefoon sprak over de OnePlus 8 Lite. Het gerucht de ronde te laten vallen naast het vlaggenschip telefoons die werden aangekondigd in April van dit jaar, maar het bedrijf heeft gesponnen de Nord als een aparte lijn van de apparaten.

Wat verwachten we zien vandaag? Zo ver, de geruchten suggereren we zien twee apparaten:

08:50 – Opgewonden voor de OnePlus Nord? Misschien heeft u zelfs al een pre-order van de telefoon, maar tegenwoordig is het wanneer we horen alle belangrijke gegevens over het, evenals het verkrijgen van een goede eerste blik op het design.

OnePlus heeft gekozen om te plagen elementen van de telefoon over de laatste paar maanden, dus we weten al een heleboel – kunt u klikken op de link hieronder om te leren alles wat we weten over de telefoon zo ver. Vandaag leren we alles al en er zijn een paar belangrijke dingen weten we nog niet.