Rode Magie 5S met de schouder knoppen om te starten op juli 28 null

Het is die tijd van het jaar, wanneer Qualcomm kondigt een tussentijdse upgrade naar het vlaggenschip van de Snapdragon 8 serie SoCs en bedrijven als Asus en Lenovo hebben al bevestigd het bestaan op hun nieuwe toestellen met Nubia de laatste. De nieuwe Snapdragon 865+ SoC zal een 10% verbetering in de CPU en GPU met een max CPU-kloksnelheid van 3,1 GHz.
Een korte video van de touch sampling rate blijkt dat het apparaat een notch-minder-display met een minimum randen aan alle zijden. Net als de voorganger, kunnen we verwachten dat het behouden van de AMOLED-scherm, maar de resolutie is nog niet bekend.

Afbeelding 1 van 2

Na de officiële Weibo-account heeft geopenbaard de officiële start datum die is ingesteld voor 28 juli. De Rode Magie 5S zal behouden dezelfde esthetiek en design van de eerder gelanceerde Rode Magie 5 terwijl bogen op een betere werking.
(Image credit: Rood Magic)
Afbeelding 2 van 2

Nubia is het plagen van de Rode Magie 5S voor een tijdje. Het zal een directe opvolger van de Rode Magie 5 gelanceerd een paar maanden geleden en het volgen van de trend van de S-versie met een kleine upgrade inwendige van vorig jaar. Nu, rapporten suggereren dat het apparaat debuteert deze maand in China.
(Image credit: Rood Magic)

Afgezien van sporting een koelplaat gemaakt van zilver onder de Rode Magie 5S is ook bevestigd aan een actieve ingebouwde ventilator geschikt voor 15.000 RPM. Dat is nog niet alles, want het bedrijf zal de lancering van een Wind Koeling Magic Box accessoires apart.
Nubia heeft al bevestigd dat het apparaat een 144Hz de vernieuwingsfrequentie van het scherm, en een 240Hz touch sampling rate net als zijn voorganger. Echter, het zou komen met een upgrade van de touch-gevoelige knoppen aan de zijkant met een 320Hz touch sampling rate.
Deze zal zijn voorzien van een 3,5 mm audio-aansluiting en een USB-C aansluiting op en ondersteuning van het geleverde vermogen tot 30W.
Afgezien van deze de Rode Magie 5S zal de laatste DDR5 RAM en UFS 3.1 opslag. We kunnen verwachten van de RAM te gaan tot 16GB. Andere specs zijn waarschijnlijk geleend van Rode Magie 5 bevat 5G, 64MP+8MP+2MP triple rear-camera array, 8MP selfie shooter, een 4500mAh batterij opladen tot 55W, en draaien de nieuwste Android-10. Nubia is ervoor te onthullen meer als we de aanpak van volgende week dinsdag.