Samsung Galaxy M31s specificaties gelekt via Google Play console aanbieding Samsung Galaxy Note 10 Lite

Samsung ‘ s M-serie is een groot succes in India. Vooral de Galaxy-M30 smartphone werd zeer goed ontvangen door de consument en het bedrijf is al reeks om spice up van de prijs segment met de lancering van M31s. De telefoon is in het nieuws sinds enige tijd door enkele lekken en de officiële productpagina van Amazon India waardoor de lancering datum 30 juli.

Terwijl veel van de informatie is al uit op de openbare platform, de mensen bij MySmartPrice in staat waren om een plek in de notering op Google Play Console en kan bevestigen dat de telefoon uitgerust worden met een octa-core Exynos 9611 processor in combinatie met Mali 672 GPU.

(Image credit: MySmartPrice)

De lijst suggereert ook dat de telefoon kunnen komen met 6GB RAM, een beeld met 1080*2400-pixel resolutie en zal draaien op Samsung ‘ s OneUI uitgevoerd op de top van Android-10 besturingssysteem uit de doos.

(Image credit: Amazon)

Wat we al weten