Samsung Galaxy Z Flip 5G, Vouw 2 kan de prijs beter dan verwacht null

Volgens een rapport van ETNews, de prijs van de Galaxy Vouw 2 in Zuid-Korea is tijdelijk in te stellen op 2.398 miljoen KRW (,990 / Rs 1,48,787), slechts wandeling van zijn voorganger. Echter, in tegenstelling tot de oorspronkelijke Vouw, Samsung zal het niet worden, waaronder de Galaxy Knoppen Plus in in het vak. Verder is de winkel prijs van de Galaxy Z Flip 5G is ingesteld op 1,65 miljoen KRW (,370 / ~Rs 1,02,426) die een minder dan de 4G-versie.
Gezien zowel de foldables zijn naar verwachting met verbeterde onderdelen en functies, de vergelijkbare prijzen als per de rapporten zijn een beetje van een verrassing. Sinds deze zal de tweede-gen opvouwbaar apparaten, de totale kosten zouden zijn in het proces. Echter, de exacte prijs zal worden bevestigd door Samsung tijdens het unpacked-event op 5 augustus. Naast deze twee foldables het bedrijf verwacht aan te kondigen van de nieuwe Note-serie apparaten op het evenement.

(Image credit: de Toekomst)

Afgezien van de eerder genoemde vijf smartphones, het podium gedeeld zal worden door Tabblad S7 – serie en de next-gen Galaxy TWS.