De Samsung Galaxy Z Flip 5G is de officiële – en het bevestigt een grote Galaxy Note 20 lek Samsung Galaxy Z Flip

Twee weken eerder dan verwacht, de Samsung Galaxy Z Flip 5G gewoon officieel, met een snellere download snelheden en de snellere chipset dan zijn 4G-tegenhanger.
De Samsung Galaxy Z Flip 5G is de upgrade dat februari opvouwbare telefoon nodig om te rechtvaardigen zijn extravagante prijs. Het gebruik van de snellere Snapdragon 865 Plus chipset is een mooie upgrade van de oudere Snapdragon 855 Plus gebruikt in de originele Flip.
Wij verwachtte de Samsung flip-stijl vouwbare te komen als een 5G telefoon in de Galaxy Unpacked evenement op augustus 5 naast de Galaxy Note 20. Maar dat is niet het geval – en met de aankondiging van de Samsung telefoon vroeg, het bevestigt ten minste één Noot 20 gerucht.

(Image credit: Samsung)

Waarom deze kleur is belangrijk