iPhone Photography Awards show die je niet nodig hebt een iPhone-11 om ongelooflijke snaps Renata Dangelo iPhone Photography Awards

Een andere belangrijke factor is het bewerken. De regels voor de IPPAs staat dat “foto’ s mogen niet worden veranderd in een desktop beeldbewerkingsprogramma zoals Photoshop”, maar dat “het goed is om het gebruik van enig iOS-apps”. Veel van de winnende foto ‘ s hebben duidelijk geprofiteerd van sommige bewerken pools, of dat het opheffen van de schaduwen of het stimuleren van contrast.
Bijvoorbeeld, de winnaar van de ‘reis’ sectie geschoten door Kristian Cruz (boven), is een buitengewone beetje samenstelling gemaakt door anticipatie, een begrip van het licht, en het experimenteren met lage hoeken te voegen drama. Het was geschoten op een iPhone-X.
Fotograferen in Raw is een van de tools die een grote impact kan hebben op uw iPhone fotografie. Apple de mogelijkheid is toegevoegd om te schieten en bewerken van Raw-bestanden op iPhones iOS-10 in 2016. Deze bestanden bevatten veel meer informatie dan voor gecomprimeerd HEIC bestanden, die kan je extra speelruimte als het gaat om het bewerken van uw snaps.
Wat het meest opvalt is de enorm indrukwekkende verscheidenheid in de winnende foto ‘ s is hoe relatief onbelangrijk het huidige model van de iPhone is in het produceren van een award-winnende resultaat.

Snapping vaardigheden

We verwachten dat deze functies vertegenwoordigd in de toekomst IPPAs zoals snappers meer tijd hebt om met ze te spelen. Maar in de tussentijd hebben een blad door dit jaar de indrukwekkende galerij van de winnaars (boven en op de IPPA site) vonk uw fotografische verbeelding.

Image credit: Kristian Cruz (Eerste Plaats, ‘Reizen’), gefilmd op iPhone X (Image credit: Kristian Cruz)
Afbeelding 2 van 3

De winnaars van de iPhone Photography Awards 2020 hebben net aangekondigd en de winnende inzendingen te bewijzen dat je niet nodig hebt een iPhone 11 Pro te nemen gallery-waardig snaps.
Image credit: Dimpy Bhalotia (Fotograaf van het Jaar, de Grand Prize), gefilmd op iPhone X. (Image credit: Dimpy Bhalotia)
Afbeelding 3 van 3

Niet dat je altijd moet schieten in Raw – deze bestanden zijn ongeveer drie keer groter dan hun gecomprimeerde neven en Apple ‘ s ingebouwde Smart HDR-verwerking is een steeds indrukwekkende time-saver. Maar Raw fotograferen is een andere tool die kan geven u een betere detail en flexibiliteit bij het bewerken in lastige situaties, zoals de scènes met donkere en lichte onderdelen.
Image credit: Omar Lucas (Eerste plaats, ‘Mensen’), gefilmd op iPhone 4 (Image credit: Omar Lucas)