Poco C3: Poco Is klaar voor een andere rebranding? null

Ziet eruit als Poco is niet gedaan rebranding telefoons als een nieuw model het aantal resonerende de Redmi 9C raakte nog een andere certificering, deze keer Bluetooth SIG. De bijnaam, de Poco C3, het apparaat waarschijnlijk op de Realme‘s C-serie van budget smartphones in India.

Een model aantal M2006C3MI heeft niet alleen raken de Bluetooth SIG certificering , maar heeft bijna bevestigde de marketing naam als de Poco C3. Dit model is vergelijkbaar met de Redmi 9C s M2006C3MG en het “ik” aan het einde van de Poco ‘ s model nummer zou heel goed aan te geven of een Indiase variant van het apparaat.

Opgemerkt moet worden dat een vergelijkbaar model nummer had geraakt India ‘ s BIS en TUV Rheinland – certificering een paar dagen terug. Als de naamgeving is definitief, Poco kan heel goed plaatsvinden op Realme C3, C11 en verstoren het budget segment door het verwarren van de gebruikers nog meer.

(Image credit: Bluetooth SIG)