iPhone prijs knippen bij Apple: schakelaar en bespaar op de iPhone SE, iPhone 11, – en iPhone-XR Apple iPhone prijsverlaging aanbiedingen

Als u op zoek bent om een beweging te maken van een Android toestel naar een iPhone, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Apple is op dit moment biedt tot $280 in besparingen wanneer u overschakelt naar de iPhone en de handel in een in aanmerking komende Android-smartphone. Deze aanbieding is van toepassing op de alle-nieuwe iPhone-SE, iPhone 11 en 11 Pro, en de iPhone XR.

Na de aankoop van je nieuwe iPhone, je krijgt een trade-in e-mail waarin wordt uitgelegd hoe u uw oude apparaat klaar om te verzenden. Apple stuurt je een trade-in kit die bestaat uit een doos, prepaid verzending label en instructies over hoe u bereid uw oude apparaat. U kunt ook uw Android-telefoon naar een Apple Store, en je krijgt direct een tegoed voor de aankoop van je iPhone, of u kunt het verzenden van het apparaat van Apple, recyclers.

Dit is een van de beste trade-in deals die we hebben gezien en een fantastische aanbieding als u op zoek bent om te wisselen van Android naar Apple apparaat. U kunt uw iPhone ontgrendeld of kies een vervoerder plan van AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon.