MediaTek Dimensity 720: specificaties, kenmerken, 5G mogelijkheden en meer null

De MediaTek Dimensity 720 wordt geleverd met ondersteuning voor 90 hz refresh rate geeft aan FHD+ resolutie die is uitgegroeid tot de belangrijkste eis van de gaming-gericht user base. Het komt ook met een verbeterde video-streaming-mogelijkheden dankzij de MiraVision HDR10+ met ondersteuning voor Dynamische Bereik Remapping’.

Belangrijkste kenmerken

  • 7nm productie – energiezuinige chips
  • 90Hz vernieuwingsfrequentie – de Vloeistof Geeft
  • UltraSave -de efficiency van de macht
  • 5G op een budget
  • Tot 64MP camera ‘s – of Dual camera’ s tot 20+16MP

Dimensity 720 Functies en specificaties

Praten over de kern specificaties van de chipset, de Dimensity 720 is een octa-core SoC met een paar van de Cortex-A76 cores werken op 2 ghz en zes Cortex-A55 kernen in combinatie met een ARM Mali-G57 MC3 grafische eenheid. Het zal ook ondersteuning bieden voor maximaal 12GB RAM en UFS 2.2 opslag en biedt een snelle lees-en schrijfsnelheden.