MediaTek Dimensity 720: specificaties, kenmerken, 5G mogelijkheden en meer null

MediaTek is bekend om zijn krachtige en betaalbare chipsets bieden Oem ‘ s een optie om de kosten van de apparaten in te checken en biedt nog steeds de beste in zijn klasse biedt. Gezien hoe 5G gaat mainstream en met Qualcomm, biedt ook de Snapdragon 690, een 5G staat chipset voor de mid-tier smartphones, MediaTek is gekomen met de Dimensity 720 SoC die is bedoeld om ervoor te 5G smartphones meer betaalbaar.

Belangrijkste kenmerken

  • 7nm productie – energiezuinige chips
  • 90Hz vernieuwingsfrequentie – de Vloeistof Geeft
  • UltraSave -de efficiency van de macht
  • 5G op een budget
  • Tot 64MP camera ‘s – of Dual camera’ s tot 20+16MP

Dimensity 720 Functies en specificaties

Dit is de eerste chipset in de Dimensity 700-serie die is gebouwd met een 7nm productieproces en komt met UltraSave technologie die gebruik maakt van zowel het netwerk en de inhoud van het bewustzijn intelligentie te verhogen van de energie-efficiëntie en levensduur van de batterij verlengen.