Realme V5 5G bevestigd dat het bedrijf volgende smartphone serie null

Realme de groeiende smartphone – portfolio is over een nieuwe serie snel. Te beginnen met de Realme V5, zal de langverwachte ontwerp vernieuwen dat werd geplaagd een paar maanden geleden.

Realme heeft een vrij breed assortiment smartphones op de markten die het bedient. Dat heeft bijgedragen aan het groeien en hebben aanbod in elke prijsklasse, wordt het portfolio is ongetwijfeld begint te krijgen een beetje verwarrend. De toetreding tot de strijd zal een nieuwe serie smartphones, te beginnen met de Realme V5.

(Image credit: Realme)

De telefoon van de naam werd onthuld door Xu-Qi, Realme CMO in haar vaderland op Weibo. Enkele beelden van de telefoon werden ook gedeeld, maar de introductiedatum is nog te worden vermeld. Het zal de eerste smartphone vast te stellen met het nieuwe design-taal die onlangs werd gesproken over van Madhav Sheth.