De Samsung Galaxy Note 10 krijgt een $200 prijs knippen bij Verizon Samsung Galaxy Note 10 prijsverlaging

Vanaf vandaag, Verizon is het aanbieden van een $200 verlaging van de prijzen op de Samsung Galaxy Note 10 – no strings attached. Alles wat je hoeft te doen is het toevoegen van de Galaxy Note 10-smartphone met maandelijkse apparaat betalingen of op volle retail prijs aan uw winkelwagen en u krijgt $200 op uw account bijgeschreven dan 24 maanden.

De Samsung Galaxy Note 10 vorig jaar werd geïntroduceerd en omvat een 6.3-inch beeldscherm, 8 gb RAM, 256 gb opslag, en een Snapdragon 855 processor. De nieuwste Galaxy-telefoon beschikt over een 10MP camera aan de voorzijde die zit discreet in het midden van de telefoon en beschikt over een verbeterde video-opname-ervaring dankzij de Live Focus Video functie. De top-end toestel is voorzien van een stylus voor het eenvoudig aantekeningen en nota ‘ s nemen en is beschikbaar in uw kleur keuze van Aura Gloed of Zwart.

Verizon is niet alleen het aanbieden van een mooie korting op de Opmerking 10, maar u kunt ook de score van een gratis Echo-Stip-en Amazon-Smart Plug wanneer u overschakelt naar Verizon op Onbeperkt. Deze aanbieding eindigt op 2 augustus, dus je moet profiteer nu, voordat het te laat is.

De Samsung Galaxy Note 10 deal:

De Samsung Galaxy Note 10 voor $949.99 $749.99 | Bespaar € 200 op de Samsung Galaxy Note 10
Verizon is het aanbieden van een $200 prijs snijden op de Galaxy Note 10 als u de smartphone met de maandelijkse apparaat betalingen of op volle retail prijs aan uw winkelwagen. U kunt ook een gratis Echo-Stip-en Amazon-Smart Plug wanneer u overschakelt naar Verizon op Onbeperkt.
Bekijk De Deal