Dit is wat de Indische Oppo Reno 4 Pro zal uitzien null

De Oppo Reno 4 Pro zal worden onthuld in India op 31 juli. De bestemmingspagina ‘ s voor dezelfde is al live op Flipkart en Amazon. Samen met de Reno 4 Pro-apparaat, ook is het bedrijf verwacht dat de lancering van zijn eerste draagbare, in het land, de Oppo Kijken.

Oppo is het plagen van de Reno 4 Pro op Twitter van de afgelopen dagen en het ziet er heel anders uit dan de Oppo Reno 4 Pro, die werd gelanceerd in China terug in juni. Voor starters, de Reno 4 Pro in India zal komen met een quad-camera array in plaats van een triple camera-instellingen. Het apparaat wordt ook bevestigd te zijn voorzien van een 90Hz display, hetzelfde als de originele. Op de voorzijde is er een punch-hole camera aan de linkerkant.

Afbeelding 1 van 2

(Image credit: Oppo)
Afbeelding 2 van 2

(Image credit: Oppo)