Komende Realme apparaten niet verboden door de Chinese apps null

De post verder leest dat de “Clean up opslag” handig in het verwijderen van cache en tijdelijke bestanden van de telefoon zal ook niet aanwezig zijn. Om u eraan te herinneren Schoon Meester app is gebakken in de Realme OS als een “Clean up opslag” – functie en het kan gemakkelijk worden verwijderd.
Het zien van het in rekening gebrachte gevoelens, het is goed voor Realme naar buiten te komen, vooraf te betalen aan de problematiek rond deze app. Echter, de buck houdt niet op bij het verwijderen van de “verboden” toepassingen van de smartphone makers moeten nog veel doen om te zorgen dat de privacy van gebruikers en beveiliging van gegevens. Nou, dat is een onderwerp dat waarschijnlijk pleit voor een aparte en gedetailleerde rapport helemaal.