Realme 6i gelanceerd in India als de goedkoopste 90Hz smartphone null

Realme heeft gelanceerd nog een andere smartphone in India vandaag de dag. Deze keer rond, het bedrijf heeft toegevoegd een nieuw apparaat in de Realme 6 serie met de 6i.

De Realme 6i is de opvolger van de Realme 5i die werd gelanceerd in januari 2020. Het apparaat is een rebranded versie van de Realme 6s die werd gelanceerd in Europa een paar maanden geleden langs de Realme X3 SuperZoom.

De oorspronkelijke Realme 6i die onthuld werd eerste in Myanmar werd geïntroduceerd als Realme Narzo 10 in India. De USP van het apparaat is de MediaTek ‘ s gaming-chipset en de 90 hz refresh rate hier. Dit is momenteel de goedkoopste telefoon in India, dat wordt geleverd met een 90 hz refresh rate.

(Image credit: Realme 6i)

Realme 6i specs