India ‘ s smartphone zendingen daling in Q2 – en nog steeds overtredingen een record null

India ‘ s smartphone zendingen nosedived door 51% in het tweede kwartaal van 2020 in vergelijking met de behaalde cijfers van een jaar geleden. De redenen lagen voor de hand – nul omzet in de loop van April en de meeste van Mei. Echter, opgekropte vraag zag de omzet spurt in juni voor een pre-vergrendeling van de niveaus van totaal zendingen tijdens Q2 bereikt 37 miljoen stuks, een groei ten opzichte van dezelfde periode van het jaar 2019.

De rapportage van de cijfers Contrapunt Onderzoek Markt Monitor service zei dat dit spurt in juni werd gedreven door de markt, prijsverlagingen op oudere apparaten en kanalen voor de expansie in merken. De anti-China sentiment had ook een effect als bijdrage van Chinese merken gedaald naar 71% in het kwartaal, vergeleken met 81% van de januari tot en met Maart, de periode van 2020.