Hoe de Asus ROG Telefoon 3 overbrugt de kloof tussen reguliere en gaming telefoons Asus Rog Telefoon 3

In onze ervaring, die specs te maken voor een aantal van de meest vloeiende gaming die we ooit hebben gehad op een telefoon zonder een moment van vertraging. Maar aantrekkelijk is voor zowel de hardcore gamers die Asus’ traditionele markt en de meer casual telefoon fans introduceert nieuwe uitdagingen.
Hoe werkt de Asus geloven dat de ROG Telefoon 3 opvallen? Door het aanbieden van de beste ervaring en het luisteren naar de fans. Dat is volgens Asus leidinggevenden, die zat te chatten met TechRadar over de ROG 3 de plaats in de europa 2020-telefoons markt – en hoe het bedrijf getweaked zijn ontwerp om een beroep op meer dan alleen hardcore gamers.

“We hebben een ROG 3, omdat de eerste en de tweede deed het goed. Dat is het simpele antwoord,” Kung zei. “Wij kunnen het duurzame zo ver, en we zien toenemende vraag voor elk model. Als er iets, werden we verrast door hoe snel de voorraden waren in te teren.”
(Image credit: de Toekomst)

Een meer mainstream gaming telefoon

Asus is niet gunning te overtuigen van mensen om hun plaats Samsung Galaxy S20 met een nieuwe ROG Telefoon 3. Lezen tussen de regels, ze hebben afgestaan fotografie aan de grootste vlaggenschip telefoons.
Het uitgebreide assortiment van top-tier specs legt de ROG 3 enigszins op gespannen voet met andere, goedkopere gaming smartphones. In een markt waar de mid-range toestellen zijn de helft van de kosten van de ROG 3 zijn er duidelijke verschillen.
Er is geen ontkennen van de botsing van de waarde van een goedkopere telefoons overspoelen de markt, en de Asus was terughoudend over regelrechte waarin staat hoe ze kunnen worden verkocht tegen zulke lage prijzen – over, misschien, de ongelijkheid in de productie schaal tussen de Taiwan-gebaseerd Asus en andere grote fabrikanten.
De Asus ROG Telefoon 3 is de laatste in een serie van telefoons die pak de meest geavanceerde versie van de specs tot het leveren van een premium ervaring op hoge prijzen. Dit is tegen de trend van een gaming-telefoon markt zwelling met meer betaalbare mid-range smartphones, evenals vlaggenschip telefoons meer en meer geavanceerd.
Wanneer 1.23 miljard smartphones verkocht vorig jaar, Asus’ team gelooft dat er een plek voor high-end gaming handsets en positieve omzet bewijzen.

“Waarom heeft de Razer mislukken wanneer de ROG telefoon niet? Misschien is het niet aan ons is om te weten,” Kung zei. “Ik zou zeggen dat de ROG telefoon is niet een ZenFone of een standaard vlaggenschip telefoon zwart geschilderd met een licht op.”
(Image credit: de Toekomst)

De verkoop van de top-tier telefoons in een mid-range gaming markt

Dit is de lijn in het zand dat Asus tekening: de opvang van casual gamers, maar met behoud van de complexiteit van het leveren van een premium ervaring voor gamers die het willen verleggen van grenzen. En het pakt de grootste en beste componenten om dit te doen, vaak in een redundante mate, gelet op de telefoon heeft vier Wi-Fi-antennes en vier microfoons.
Overleven in de gaming smartphone niche vereist slimme keuzes. Als je gewoon luisteren naar de fans ruzie op forums, je zou denken dat de enige dingen die ze de zorg over zijn camera ‘ s en die krijgt 200-watt snel opladen eerste, Kung zegt. Maar dat is niet wat iedereen wil, zelfs als het soms voelt aan als dat.
“We geloofden nog in het einde dat de gebruiker wil hebben op de prestaties… het hele concept is dat wilden wij ook een supercar die eruit ziet als een supercar en presteert als een supercar, maar u kunt deze uitschakelen.”

Geconfronteerd met dat van de concurrentie, de ROG 2 lijkt een succes verhaal, dat de weg vrijmaakte voor de ROG 3. Het is niet het enige dure gaming telefoon – de Lenovo Legioen Telefoon Duel gelanceerd op dezelfde dag als Asus’ nieuwe telefoon, en een configuratie van de Xiaomi Black Shark 3 is gearriveerd, maar het bedrijf is van mening dat de uitgebreide functies en bewerkt software houden het overleven en bloeiende waar de Razer Telefoon lijn is mislukt.
(Image credit: de Toekomst)

“Wat is hun kwaliteit te bouwen? Zijn ze echt met glas aan de voor-en achterkant? Zet je een 30W lader in de doos? Hoeveel frequentiebanden steunen zij de wereld? Doen ze ondersteunen 5G over de continenten?”, Kung vraagt. “Als je voor een lagere prijs, je offert deze dingen. Dat is prima – er [net] verschillende manieren benaderen.”
Er zijn dingen die hardcore gamers begrijpen dat casual spelers, die misschien nieuw voor de prestaties van de hardware, niet doen. Bijvoorbeeld, de opbouw van warmte aan de achterkant van de telefoon kan lijken als de telefoon werkt niet naar behoren.
Dus, de Asus ROG 3 verbergt een aantal van de meer intense hitte en prestaties tot gebruikers activeren X-Modus, de handtekening van de Asus ROG telefoon de modus die het mogelijk maakt bepaalde knutselen van CPU, GPU, warmte, en de netwerk instellingen. Hoewel Asus vereenvoudigd sommige van deze aspecten om het makkelijker te maken voor nieuwkomers om hun game-ervaring aanpassen, het is nog steeds een complexe lijst.
“Dus intern, we hadden veel debat: moeten we meer geïsoleerd materiaal om de warmte binnen, of moeten we laten de warmte buiten?” zei Shawn Chang, global sales en marketing director van Asus’ mobiele business unit.