Samsung Galaxy Note 20 India varianten onthuld in new lek null

Smartphones zijn tegenwoordig nooit een verrassing op hun officiële onthulling als ze op voorhand gelekt en ook Samsung is niet een uitzondering. De Galaxy Note serie 20, voor de wereldwijde lancering op 5 augustus, is uitgelekt van een ton en een laatste tip, blijkt dat het bedrijf eindelijk de 5G variant van de Galaxy Note 20 Ultra naar India met een spannende kleur opties.

Tip voor 91Mobiles is uitsluitend geleverd door tipster Ishan Agarwal, die heeft gezegd dat Samsung brengt de 5G varianten van hun Opmerking serie naar India. We weten allemaal dat de Galaxy Note serie 20 zal hebben Galaxy Note 20 en een Toelichting 20 Ultra deze tijd. Volgens Ishan, de Galaxy Note 20 sport Groen en Brons kleur, terwijl de Ultra-variant zal de Zwarte en Bronzen kleuren.

(Image credit: @Onleaks/Pigtou_)