Xiaomi schema ‘ s van een evenement voor 4 augustus budget Redmi apparaat verwacht null

Xiaomi is spree van de smartphone lanceert in India is verre van over. Up next is een budget Redmi smartphone, gepland om te starten op 4 augustus.

Net als de andere introducties, zal dit ook worden gestreamd online. Echter, het apparaat is nog steeds een mysterie. Het apparaat wordt ook vermeld op Amazon en zal een van de Amazon Prime Dag 2020 van start.

(Image credit: Amazon)

Het nemen van een kijkje op de teaser onthult een aantal hints over de volgende smartphone. De komende Redmi apparaat kan een deel van de “Prime” – serie die nog niet zijn bijgewerkt sinds Prime 3s. De schaduw leest “NEGEN” dat kan een indicatie zijn van het apparaat wordt de Redmi 9. De exacte naam van het apparaat is nog niet bevestigd.