De beste comic book apps: van Marvel / DC en alles wat daar tussen in null

Een geweldige gratis app ondersteunt het CBR, CBZ en PDF-bestanden, ondersteunt cloud invoer van diensten als Dropbox en Google Drive, en heeft zelfs slimme AI biedt luxe slechte scans, en pas vervaagd contrast en vergeelde pagina ‘ s.
Ook gratis, het ook organiseert automatisch uw CBR, CBZ en PDF-bestanden, en heeft ingebouwde ondersteuning om te grijpen uw bibliotheken die zijn opgeslagen op de cloud-diensten zoals Google Drive, Dropbox en OneDrive. Het is misschien wel de meest uitgebreide van alle lezers op deze lijst dankzij Android is open karakter, zodat u de set hardware knoppen voor het omslaan van de pagina, evenals andere welkome opties voor navigatie op het scherm. Hoewel we weten dat er veel te zeggen voor de puristen’ traditionele paperbacks, het lezen van strips in het digitale tijdperk betekent dat ze zijn toegankelijker dan ooit. Dit is vooral belangrijk nu gezien het feit dat sommige strips zijn alleen beschikbaar als digitale versies en je nog steeds niet wilt wagen naar uw favoriete winkel alleen nog om te pick-up alles wat in druk verkrijgbaar.
Comic book apps komen met een volledige bibliotheek van de rug catalogi, evenals de curator van het lezen van lijsten en zeldzame loopt die gemakkelijk zijn te vinden. Comic book apps bieden voor iedereen, of ze nu een doorgewinterde lezer of comic book nieuwkomer, een geweldige manier om te lezen een aantal klassieke verhalen en nieuwe vondsten.
Sommige bieden een all-you-can-read-abonnement diensten of apps waarmee u het organiseren van uw persoonlijke bibliotheken. Wat u ook zoekt, dit zijn onze top picks.
Apparaten voor het lezen van strips op
Welk apparaat je ook hebt, zolang het maar een scherm en kan verbinding maken met het internet, vindt u meestal een stripboek lezen app voor het. Voor de beste ervaring die je wilt een mobiel apparaat, zoals een tablet of smartphone. De meerderheid van de apps die we hebben geselecteerd hieronder werkt op de meeste Android-en iOS-apparaten. Hieronder vindt u onze top-tablet aanbevelingen voor beide besturingssystemen die wij adviseren voor het lezen op als u op zoek bent naar de beste big-screen ervaring. En, als je wilt om te dragen uw strips in uw zak, hebben we onze favoriete smartphone ook: De beste apparaten voor het lezen van strips Apple ’11” iPad Pro (256 GB,… Samsung Galaxy Tab S6 10.5″,… Samsung Galaxy S20+ Plus… De beste comic book apps:
(Image credit: de Toekomst) Marvel Unlimited ($9.99 / £7.99 per maand)
(iOS, Android)

Dit is de Android antwoord te Dik wordt, in tegenstelling tot de iPad rivaal, kan worden gevonden op Android-smartphones en-tablets.
(iPad iOS)
U zult ook genieten van de optie bladeren paneel per paneel door middel van verhalen, geweldig om te lezen op kleinere smartphone-schermen, die helpt om te laten zien waarom deze verhalen zijn vertaald naar de cinema dus moeiteloos.

Dikke Comic Reader (Gratis)
(Image credit: de Toekomst)

Als u liever een all-you-can-read-ervaring, ComiXology biedt een abonnement aan ONS lezers ook, geprijsd op .99 per maand. Helaas, deze functie is niet overal beschikbaar.
Comic book apps zijn diensten die neem je favoriete trade paperbacks en zet ze om in digitale versies. Wat het beste is ze te behouden van alle grote verhaal bogen, fantastische kleuren en avonturen van de gedrukte versies.
Het is een fantastische leeservaring, zodat u zoveel als 12 nummers voor offline lezen op elk apparaat dat je gebruikt, en je tas een korting als u een abonnement voor een jaar. Het is perfect voor het slokt hele loopt, en haar curation is bijzonder goed beschouwd, met vaak goed getimede de introducties van personages als ze hun zilveren scherm debuteert of geretourneerd.
Excelsior! Als u wilt zoeken naar de beste comic book apps, je bent op de juiste plaats.
ComiXology (Gratis met abonnement optie)

Het voelt als het werk van een super-schurk is dat deze wordt aangeboden voor gratis, dus maak er gebruik van.
Als je hebt je eigen bibliotheek van digitale comics klaar om te gaan, in het bezit van een iPad, en zijn niet op zoek te abonneren of meer kopen, dan bent u het aan uzelf te krijgen Dikke Comic Reader.
(iOS, Android)
DC Universe is momenteel alleen beschikbaar in de VS.

Als u op zoek bent naar de avonturen van the Avengers, X-men en nog veel meer van de meest bekende superhelden uit de stripboeken, kijk dan niet verder dan Marvel Unlimited. Voor een maandelijkse abonnement kosten, krijgt u toegang tot meer dan 13.000 Marvel comics, zich uitstrekt terug tot de vroegste dagen en titels als nieuwe 12 maanden oud.
(Image credit: de Toekomst)

Strips kunnen worden gekocht op een per-probleem basis, of je kunt abonneren op afzonderlijke titels. Het beschikt ook over een paneel per paneel bekijken van de optie die het makkelijker maakt om te lezen op kleinere schermen, en heeft een goede selectie van gratis strips uit te proberen – ze zullen je verslaafd, en u zult moeten betalen voor het meer in het nu tijd.
Iets goedkoper dan Marvel Unlimited, het is eigenlijk ook een meer divers aanbod dan gewoon strips. Samen met haar leest, DC Universe geeft ook haar abonnees de toegang tot een roterende selectie van DC TV-shows en films. Dat is voor de goede reden echter – het is comic collectie verbleekt in vergelijking met de Marvel concurrentie. Maar als het lezen van een ervaring, het is net zo goed, met een goed gereproduceerd kunstwerk en een eenvoudig navigeerbare GEBRUIKERSINTERFACE.
Het feit dat het gratis is alleen zoet de deal.
Lees onze volledige Marvel Unlimited review
(Android)

(Image credit: de Toekomst)

Verbazingwekkend Comic Reader (Gratis)
Andere all-you-can-eat-service, maar dit is voor de fans van de DC Universe, zodat de helden als Batman, Wonder Woman, Superman en vrienden.
DC Universe (.99 per maand)
(iOS, Android)
De Amazon-eigendom van ComiXology is een uitstekende keuze als u wilt om te lezen buiten de grenzen van de Marvel-en DC-universes, met manga, onafhankelijke uitgevers en grafische romans uit allerlei makers.