Micromax kon terugkeren naar India vroeg dit kwartaal; Hier is wat te verwachten null

De Micromax is helemaal klaar om opnieuw invoeren van de India markt voor smartphones dit jaar. In de komende maanden, is het bedrijf verwacht te starten budget smartphones in het land.

Proberen te maken van de lopende boycot van Chinese smartphones en producten sentiment, Micromax is op zoek naar de lancering van twee of drie smartphones in India in September. Eerder, het bedrijf werd verondersteld te kondigen drie begroting apparaat in augustus. Nu, het is geduwd door een maand.

(Image credit: Micromax)

Een verslag van TheMobileIndian zegt dat Micromax zal de lancering van twee of drie smartphones in September. Door de productie problemen, de lancering was uitgesteld, en bevestigd in het rapport. Verder, is het bedrijf op zoek te lanceren smartphones een prijs tussen de Rs 7000 en Rs 15,000. De drie budget-vriendelijke handsets worden verwacht om te komen met MediaTek chipset. De apparaten worden aangedreven door een MediaTek Helio G35 en Helio G25 SoC.