Micromax kon terugkeren naar India vroeg dit kwartaal; Hier is wat te verwachten null

Een verslag van TheMobileIndian zegt dat Micromax zal de lancering van twee of drie smartphones in September. Door de productie problemen, de lancering was uitgesteld, en bevestigd in het rapport. Verder, is het bedrijf op zoek te lanceren smartphones een prijs tussen de Rs 7000 en Rs 15,000. De drie budget-vriendelijke handsets worden verwacht om te komen met MediaTek chipset. De apparaten worden aangedreven door een MediaTek Helio G35 en Helio G25 SoC.
Micromax was een van India ‘ s top smartphone makers in het begin van de 2010s met hun Canvas – serie, en later op de Yu sub-merk creëerde ook een veel buzz dankzij CyanogenMod. Maar hij verloor uiteindelijk zijn aandeel in de wedstrijd, zoals Xiaomi, OnePlus, Oppo, enz.

De MediaTek Helio G35 is een entry-level-chipset, dat is te zien op de Realme C11 en Redmi 9C budget telefoons. Terwijl de Helio G25 was te zien op de Redmi 9A. Omdat ze komen in de G-serie, kunnen we verwachten dat ze een systeem-brede prestaties.
(Image credit: Micromax)

De Micromax is helemaal klaar om opnieuw invoeren van de India markt voor smartphones dit jaar. In de komende maanden, is het bedrijf verwacht te starten budget smartphones in het land.