Xiaomi Mi Opmerking 11 release datum, prijs -, nieuws-en lekken Xiaomi Mi Opmerking 10

In termen van camera-mogelijkheden, het lijkt Xiaomi is het werken op een telefoon met een 108MP camera en maar liefst 120 x digitale zoom, vermoedelijk door een aparte tele lens, die zou blazen alle concurrenten uit het water in termen van aantallen.

De Xiaomi Mi Opmerking 10 heeft indrukwekkende specs, maar het had ook één ding toestellen met vergelijkbare functies niet hebben – een lage prijs.

We zouden graag zien dat er een Xiaomi Mi Opmerking 11 al, want zoals we al zeiden de Mi Noot 10 is een van de beste telefoons die u kunt kopen, met een fantastisch aanbod van camera ‘ s, premium-gevoel lichaam en het scherm en, belangrijker nog, een verrassend lage prijs.
Eind 2020 (als we zouden verwachten dat de Mi Opmerking 11 voor de lancering van) de Opmerking 10 kunnen minder goed tegen de moeite waard een jaar van de concurrentie, maar Mi Opmerking 11 kon brengen enkele nieuwe functies en aanpassingen die ervoor zorgen dat Xiaomi op de top.
We hebben nog niet veel gehoord over de Xiaomi Mi Opmerking 11 nog – er zijn een paar geruchten en lekken die niet worden toegeschreven aan een specifieke telefoon, die we onderstaande lijst – maar terwijl we wachten op meer geruchten, we hebben een verlanglijstje van wat we willen zien in de Mi Noot 11.
Cut to the chase: Wat is het? Xiaomi de volgende verwachte mid-range smartphone
Wanneer is het? Waarschijnlijk rond November 2020
Hoeveel zal het kosten? Mogelijk ongeveer € 459 / AU$888 (ongeveer $590) Xiaomi Mi Opmerking 11 release datum en prijs
De Xiaomi Mi Opmerking 10 werd gelanceerd in November 2019 – het is waarschijnlijk dat we zullen zien van de nieuwere versie gelanceerd rond dezelfde tijd in 2020. Maar die datum kan worden beïnvloed door de Covid-19-pandemie in de een of andere manier, zodat de telefoon kan worden uitgesteld tot 2021.
Over de prijs, de Mi Opmerking 10 kost € 459 / AU$888 (ongeveer $590) voor de meest betaalbare variant, dus het is mogelijk dat de Mi Opmerking 11 kost dat veel of misschien een klein bedrag meer.
Zeggen dat de Xiaomi Mi 10 was wel een beetje duurder dan de Mi 9. Het is mogelijk dat het bedrijf zal repliceren deze sprong in de Mi Opmerking lijn, maar we willen hopen dat het niet zoals de lage prijs was de Mi Noot 10 de echte kracht. Xiaomi Mi Note 10
Xiaomi Mi Opmerking 10 (Image credit: de Toekomst) Xiaomi Mi Opmerking 11 lekken en geruchten
We weten Xiaomi werkt aan een nieuw vlaggenschip bestemd om uit te komen tegen het einde van 2020, en de CEO van een bedrijf heeft bevestigd dat een aantal functies over.

Terwijl de Mi Opmerking 10 had 30W opladen, dat is sneller dan veel van de wedstrijd al, eventueel Xiaomi kon hobbel de Opmerking 11 tot 50W of zelfs 65W echt trump zijn rivalen. Xiaomi is gebleken uit 100W snel op te laden, tech, dus het is niet onredelijk beide.
Andere telefoons die we verwachten te zien in 2020:
De Xiaomi Mi Opmerking 10 had vijf achterkant camera ‘ s, maar slechts drie waren echt indrukwekkend of nuttig zijn. Een slechte paal werd de 8MP tele snapper. In theorie is het nuttig, met 5x optische zoom, maar door de lage resolutie van de sensor, foto ‘s zag er een beetje vaag, en kan je beter foto’ s worden door het nemen van 108MP snaps en bijsnijden omlaag handmatig.
De Mi Opmerking 11 heeft een verbeterde processor al in een toets betreft – de 730 had nogal wat problemen met het innemen en verwerken van 108MP foto ‘s, en als de nieuwere telefoon is ingesteld om bij te houden of verbeteren op dit snapper, het moet afhandelen foto’ s beter.
We zeggen ‘zou kunnen’, want niet alleen hebben we niet getest met de telefoon, maar weten we zelfs niet als het komt. De Mi Opmerking 10 was een verrassing starten, gezien het feit dat de Mi Opmerking telefoon voordat het was de Opmerking van de 3 voorafgaande jaren, en het is niet duidelijk of dit een nieuwe reeks van Xiaomi of als dat was een één-uit-hoorn.
De Xiaomi Mi Opmerking 11 zou een van de beste telefoons van de 2020 – zijn voorganger, de Mi Noot 10, zit in onze lijst van de beste smartphones, en het bedrijf heeft waarschijnlijk veel geleerd van de vroeg-2020 premium handsets – de 10 Mi en Mi 10 Pro – te.
Eindelijk, we hebben gehoord Xiaomi is het werken op een lader 120W dat zou de macht van een telefoon om volledig in minuten. De Xiaomi Mi Opmerking 11 misschien niet de telefoon dit debuteert in, aangezien deze telefoon is ingesteld om te worden een mid-ranger en dat is beslist een premium functie, maar de Mi Opmerking 10 was de eerste Xiaomi telefoon met een 108MP camera, dus het is mogelijk.

Xiaomi Mi Opmerking 11: wat wij willen zien

Xiaomi telefoons hebben meestal snel op te laden, snelheden, een aantal van de beste beschikbare misschien, maar elk jaar de top beschikbaar opladen tech krijgt sneller en sneller. We zouden graag zien dat de Xiaomi Mi Noot 11 de concurrentie voor te blijven.

1. Een verbeterde ‘main’ tele-camera

Dit zijn alle functies en specs willen we de Xiaomi Mi Opmerking 11 te komen.

2. Een langere levensduur van de batterij

We zouden graag zien dat de Mi Opmerking 11 betaalbaar hoewel, niet een te hoge prijs als de Mi 10, als dat zou houden enorm competitieve tegen tal van tegenstanders en geeft meer mensen de kans om te controleren wat waarschijnlijk een indrukwekkende telefoon.
(Image credit: de Toekomst)

Bijvoorbeeld, Xiaomi heeft gepatenteerde een onder-camera voor de front-facing snapper, tech, dat zou een telefoon om een alles-scherm aan de voorkant, zonder bewegende delen of novelty trucjes om ervoor te zorgen was er nog een front-facing camera. Gimmicks, zoals, bijvoorbeeld, deze andere Xiaomi patent toont een telefoon die wendingen in de helft te nemen selfies.
Xiaomi Mi-telefoons hebben meestal prima accu leven, maar we zijn zelden zo onder de indruk van hoe lang ze duren als we handsets van andere Xiaomi merk, Redmi. Mi telefoons op de laatste dag, prima, maar je zal moeilijk worden ingedrukt om ze te laten lopen voor een tweede dag – of zelfs een hele dag als u bent duwen de camera aan zijn grenzen.

3. Een verbeterde chipset

We zouden graag zien dat de Mi Opmerking 11 pack een betere sensor met de tele-of periscoop lens voor ingezoomde opnamen, zodat er een reden is om de afstand met de camera.
Xiaomi Mi 10 Pro (Image credit: de Toekomst)

Anders dan dat wij nog niet gehoord van een enkel gerucht of lekken rond de Xiaomi Mi Opmerking 11 nu. Maar we hebben gehoord over verschillende nieuwe Xiaomi tech dat was niet aangesloten op naam van een smartphone, dus het zou debuut in de Mi Toelichting 11 – dit is slechts speculatie, dat wel.
We willen graag de Xiaomi Mi Opmerking 11 om langer zonder een toeslag, ofwel met een betere batterij of – misschien een betere optie – met een aantal software-optimalisaties dat betekent dat het riool macht langzamer.
Qualcomm (waardoor Snapdragon-chipsets) heeft sinds lanceerde de 765G, dat is een goede processor voor gaming en lange levensduur van de batterij, en is ook 5G-enabled, dus dat zou een voor de hand liggende keuze, maar er zijn anderen die ook zou kunnen helpen.

4. Een lage prijs

De Xiaomi Mi Opmerking 10 niet hebben van een top-end van de processor in plaats daarvan gebruikt een mid-range Snapdragon 730. Dit was een beslissing die we aanvankelijk nogal vreemd, maar na het gebruik van de telefoon hebben we niet let op de gebrek aan rekenkracht te veel.
Xiaomi Mi Opmerking 10 (Image credit: de Toekomst)

Sinds deze super-krachtige camera van de telefoon wordt gezegd dat het een Mi CC telefoon, het zou de Mi Opmerking 11 te (de Mi Opmerking 10 werd bekend als de Mi CC 9 Pro in China).
We verwachten dat een mid-range chipset in de Xiaomi Mi Noot 11, en het bedrijf wordt gezegd te werken aan een smartphone met een Dimensity 1000 Plus-processor van MediaTek. Dit zou de telefoon 5G-compatibel, en zou ook zorgen voor een 144Hz refresh rate display. Zeggen dat, Xiaomi heeft ook schijnbaar overwogen met behulp van Samsung ‘ s Exynos-chipsets in de telefoons.

5. Sneller opladen mogelijkheden

Blijkbaar gaat de telefoon over een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting, in het scherm fingerprint sensor, stereo speakers en een 30x zoom camera – een lek ook zegt, het zou een top-end Snapdragon 865 processor hoewel dit zou kunnen verwijzen naar een andere telefoon.
Xiaomi is bekend om het blussen van betaalbare telefoons, en de Mi Opmerking 10 was zeker één van, maar het Mi 10 series die gestart achteraf misschien wel niet, als de Xiaomi Mi 10 Pro kost het dubbele van wat de Mi Opmerking 10 deed. Blijkbaar Xiaomi gerealiseerd kan uit dure telefoons ook.