iQoo om te pronken met een telefoon met een 120W FlashCharge tech null

De race om de snelste opladen tech in een smartphone opgehaald tempo een paar weken terug met de Vivo ‘ s iQOO haasten naar de stappen voor de anderen. Op zijn minst technisch, zij waren de eerste demo ‘ s op het podium. Dat lijkt niet meer dan nog, als het bedrijf is gevestigd te tonen 120W Opladen Flitser technologie om het publiek op een evenement van volgende week.

China Digital Entertainment Expo en Conferentie (bijgenaamd China Vreugde) is Azië de grootste games evenement dat jaarlijks wordt gehouden waar de hele games industrie voldoet voor vier dagen om te discussiëren over ontwikkelingen die zich in online, social, mobile games in binnen-en buitenland. Het is dit jaar plaatsvinden tussen 31 juli en 3 augustus en iQOO, die is gaming op zijn wortels, wordt gezegd dat het hosten van een stand op het evenement.

Afbeelding 1 van 2

(Image credit: iQOO)
Afbeelding 2 van 2

(Image credit: iQOO)