Jio Telefoon 5 in aantocht – is het niet waarschijnlijk dat op Android null

Na een lawine van positieve investering nieuws van tech-giganten als Qualcomm en Google, Jio Mart ziet er helemaal klaar om te starten van een andere functie telefoon in de markt. Nagesynchroniseerde Jio Telefoon 5, rapporten zeggen dat de Indiase telecom en e-commerce gigant is de ontwikkeling van een Lite-versie van de originele Jio Telefoon die beschikbaar zou kunnen zijn voor slechts Rs.399, dat is net iets meer dan $5.

Het rapport in 91Mobiles citeert anonieme bronnen suggereren dat de nieuwe functie telefoon is in de planning en is de codenaam Jio Telefoon 5. De nomenclatuur is een beetje verwonderlijk als we zagen nooit een Jio Phone 4 of zelfs Jio Telefoon 3 in het verleden. Wat we wel weten is dat retailers werden gevraagd om een enquête over welke functies de volgende Jio Telefoon moet hebben, terug in December 2019.