Realme C15 debuteert met een quad-camera-instellingen, Helio G35 en een enorme batterij null

De Realme C15 sport een 6,5 – inch LCD-scherm met een waterdrop notch en een HD+ (720×1,600 pixels) resolutie. Het display krijgt Corning Gorilla Glass bescherming. De telefoon wordt gevoed vanuit een octa-core MediaTek Helio G35 SoC, in combinatie met maximaal 4 gb aan RAM en 128 GB opslag. De telefoon ondersteunt uitbreiding van het geheugen tot 256 GB opslagruimte met de hulp van een micro SD-kaart.
Het beschikt over een quad van de camera achteraan instellen dat bestaat uit een 13-megapixel primaire sensor, een 8-megapixel 119 graden ultra-groothoek-sensor, een 2-megapixel zwart-wit sensor met een f/2.4-diafragma en een 2-megapixel retro-sensor met een f/2.4 diafragma. Terwijl op de voorzijde, het heeft een 8-megapixel sensor met een f/2.0 lens gevestigd in de waterdrop notch.

Realme C15 prijs en India beschikbaarheid