iPhone gebruikers zullen snel in staat zijn om back-up van hun apparaten te Google-opslagruimte voor gratis Google Een

Google is Een abonnementsdienst is een beetje een warhoofd in de Google-familie van producten. Die in 2018 gelanceerd, het was gooide als een premium, de consument-vriendelijke ‘upgrade’ naar de tech-gigant is een betaalde Google Drive – opslagmogelijkheden, waarbij abonnees meer cloud-opslag (tot maar liefst 30TB) samen met een aantal nuttige extra ‘ s zoals exclusieve kortingen, premium support en multi-user familie plannen.

In September 2019 Google heeft een extra perk aan de service, het aanbieden van automatische telefoon back-up voor het betalen van de Android gebruikers – en vandaag de dag heeft het bedrijf aangekondigd dat de functie wordt gebeurt gratis, terwijl het ook uitgebreid naar de iPhone en iPad-bezitters.