Redmi 9 Prime India lancering op 4 augustus hier is wat we weten null

Voor degenen die zich niet bewust van de recente lanceringen, zowel de Chinese Redmi 9 varianten hebben soortgelijke specificaties. Ze hebben een 6.53-inch display biedt HD+ resolutie en worden aangedreven door een Helio G35 SoC in combinatie met 4 gb RAM en 64GB opslag.
Het enige grote verschil tussen de Redmi 9A en Redmi 9C ligt in de camera-instellingen. Terwijl de Redmi 9A rotsen één 13 megapixel-sensor aan de achterzijde en een 5-megapixel selfie camera aan de voorzijde, de Redmi 9C heeft een driedubbele van de camera achteraan instellen met een 13-megapixel primaire, een 2-megapixel macro-sensor en een 2-megapixel diepte sensor. Op de voorkant, net als zijn broertje, de Redmi 9C heeft ook een 5-megapixel selfie camera.

Redmi 9 Prime: Wat we al weten