Samsung Galaxy Note 20 chipset misschien niet zo slecht na alle Samsung Galaxy Note 20

Volgens een tweet van Anthony, een Youtuber, Samsung Galaxy Noot 20 zal blijven worden aangedreven door de Exynos 990 chipset, maar met belangrijke verbeteringen in termen van prestaties en efficiëntie. Deze optimalisaties moeten nauwer te doen aansluiten bij de Snapdragon 865-serie. Hij suggereerde zelfs dat het bijna als een “Exynos 990 Plus”, en Samsung zal praten over deze in de lengte te gaan.
Met de Galaxy Note 20 de lancering van net een week weg, alle ogen zullen op wat upgrades Samsung brengt aan de tabel. Terwijl de chipset zou ongewijzigd blijven, is er wellicht een zilveren voering.

Samsung is gastheer van de eerste virtuele Unpacked event op 5 augustus. Verwacht wordt dat de lancering van ten minste vijf nieuwe apparaten, waaronder de Opmerking van de 20-serie, Tablet, een smartwatch en een ruisonderdrukking TWS.
(Image credit: Samsung/WinFuture)

De Exynos-chipset is bedoeld om te helpen bij het stimuleren van zowel hardware en software prestaties aangezien zowel het apparaat als de chipset zijn gemaakt door Samsung. Maar tot nu het geval is het tegenovergestelde. Met de Opmerking van de 20-serie, Samsung zal het bereiken van de dezelfde prestaties op zowel de Snapdragon en Exynos variant met een betere optimalisatie op de Exynos-chipset overeenkomen met de prestaties van de Snapdragon variant.