Samsung Galaxy Note 20 chipset misschien niet zo slecht na alle Samsung Galaxy Note 20

Met de Galaxy Note 20 de lancering van net een week weg, alle ogen zullen op wat upgrades Samsung brengt aan de tabel. Terwijl de chipset zou ongewijzigd blijven, is er wellicht een zilveren voering.

Tijdens het Samsung vlaggenschip als de Note-serie en de S-serie worden aangedreven door een Snapdragon-chipsets in de AMERIKAANSE en Europese markten, ze komen met de Exynos-chipset op de Aziatische markten, zoals India. Het vaak de neiging om te verliezen op de prestaties front tegen Qualcomm Snapdragon collega ‘ s. Echter, een nieuw lek suggereert goed nieuws in dit verband.

Samsung Galaxy Note 20 – Mystic Bronze

(Image credit: Samsung/WinFuture)

Volgens een tweet van Anthony, een Youtuber, Samsung Galaxy Noot 20 zal blijven worden aangedreven door de Exynos 990 chipset, maar met belangrijke verbeteringen in termen van prestaties en efficiëntie. Deze optimalisaties moeten nauwer te doen aansluiten bij de Snapdragon 865-serie. Hij suggereerde zelfs dat het bijna als een “Exynos 990 Plus”, en Samsung zal praten over deze in de lengte te gaan.