Samsung biedt de ‘Winkel 20K Voordeel’ voor online shoppers null

Met in het achterhoofd de huidige pandemische situatie en de vooruitzichten voor de toekomst van online shopping, Samsung is gestart met drie nieuwe initiatieven om meer prikkels om online kopers. Deze omvatten de Samsung Verwijzing, de Student en de Winkel-programma ‘ s op haar website. Samsung ‘ s officiële website Samsung.com is het krijgen veel aandacht de laatste tijd, en volgens hen wordt verwacht dat het verkrijgen van een totaal van 400 miljoen bezoekers per 2020.

In een persberichtvan Samsung zegt dat de unieke Referral programma krijgt de kortingen kunnen oplopen tot 8% voor vrienden en familie over het aanschaffen van premium-mobile en consumenten elektronica via het referral link in de website. Hoewel de exacte lijst van premium producten is niet gezegd dat zegt de aanbieding geldt tot en met 15+ producten zoals smartphones, tablets en wearables.