Tecno Vonk 6 kamers met een 7-inch display gelanceerd in India null

Tecno Mobile, een in Hong Kong gebaseerde smartphone-maker heeft aangekondigd een nieuwe budget smartphone in India. Tecno Vonk 6 Lucht is de laatste begroting van het aanbieden van het bedrijf. Samen met de smartphone, het bedrijf lanceerde ook haar echte draadloze oordopjes.

Tecno Vonk 6 kamers specs

(Image credit: Tecno)

De Tecno Vonk 6 Air wordt geleverd met een groot 7-inch display met een HD+ resolutie met 20.5:9 aspect ratio en 90.6% – scherm om het lichaam ratio. Je krijgt een dauwdruppel stijl inkeping aan de voorzijde. Onder de motorkap, het wordt aangedreven door een quad-core MediaTek Helio A22-chipset geklokt op 2 ghz en wordt gecombineerd met 2 gb RAM en 32 gb aan opslag aan boord. Er is ook een microSD-kaart ondersteuning tot 1 tb.