Tecno Vonk 6 kamers met een 7-inch display gelanceerd in India null

Het apparaat packs in een massale een 6000 mAh batterij, die kan duren tot 21 uur’ internet en wifi gebruik en 159 uur muziek afspelen op een enkele lading. Echter, het mist op het snel opladen en maakt gebruik van een micro-USB-poort voor het opladen.

Tecno Vonk 6 kamers specs

De Tecno Vonk 6 Lucht is geprijsd op Rs 7,999 en de TWS Minipod M1 is geprijsd op Rs 799. Zowel de producten zal gaan over de verkoop voor de eerste keer tijdens Amazon Prime Dag 2020.
De Tecno Vonk 6 Air wordt geleverd met een groot 7-inch display met een HD+ resolutie met 20.5:9 aspect ratio en 90.6% – scherm om het lichaam ratio. Je krijgt een dauwdruppel stijl inkeping aan de voorzijde. Onder de motorkap, het wordt aangedreven door een quad-core MediaTek Helio A22-chipset geklokt op 2 ghz en wordt gecombineerd met 2 gb RAM en 32 gb aan opslag aan boord. Er is ook een microSD-kaart ondersteuning tot 1 tb.

Tecno Minipod M1

Op naar de optica, krijg je een 13MP AI triple camera setup met een 13MP f/1.8-sensor en een 2 mp camera aan de diepte sensor, samen met een quad flash. Aan de voorzijde is er een 8MP selfie shooter. Het komt ook met een scherm vingerafdruk scanner aan de achterzijde. De vingerafdruk scanner kan worden gebruikt voor het aannemen van gesprekken, gesprekken opnemen, klik op foto ‘ s, en nog veel meer. Het komt ook met een functie waarmee je verbinding maken met meer dan twee Bluetooth-apparaten tegelijk en zet de party modus. De Tecno Vonk 6 Air is verkrijgbaar in drie kleuren varianten: Komeet Zwarte en Blauwe zee.
(Image credit: Tecno)

Tecno Mobile, een in Hong Kong gebaseerde smartphone-maker heeft aangekondigd een nieuwe budget smartphone in India. Tecno Vonk 6 Lucht is de laatste begroting van het aanbieden van het bedrijf. Samen met de smartphone, het bedrijf lanceerde ook haar echte draadloze oordopjes.

Prijs en beschikbaarheid

Product Prijs
Tecno Vonk 6 Kamers Rs 7,999
Tecno Minipod M1 Rs 799

Tecno gelanceerd weer een echte draadloze oordopjes in India na de Hipods 2 onlangs. Het gaat met Bluetooth 5.0 en wordt geleverd met een 50mAh batterij op de knop. De case-woningen een 110mAh batterij. De Minipod M1 kan duren tot 6 uur op een enkele lading en met de voorwaarde dat geval krijgt u maximaal 18 uur afspeeltijd. Functie-wise, zij zijn Omgeving Noise Cancellation-technologie blokkeert omgevingsgeluiden. Voor de controle, krijgt u met de contact en tik op opties. Het is ook IPX4 nominale waardoor het zweet en regen bestendig. Het zal beschikbaar zijn in een witte kleur en wordt geleverd met multi-gekleurde siliconen beschermhoesjes en karabijnhaak.