Rijken Knoppen 3 te lanceren deze maand, ANC-oortelefoons binnenkort null

Realme is een van de meest ambitieuze smartphone bedrijven en is ook de snelst groeiende smartphone-merk. In een snelle tijdspanne van twee jaar, heeft het bedrijf erin geslaagd om een eerlijk bedrag van het aandeel in de meeste van de segmenten.

In de laatste aflevering van AskMadhav, Realme India CEO Madhav Sheth deelde het toekomstige product roadmap voor de Indiase markt. De meest in het oog springende was het ontwerp vernieuwen voor de volgende getelegrafeerde oortelefoon en het ANC voor de Realme Toppen serie.

(Image credit: Realme )

Het bedrijf bevestigde dat de next-gen getelegrafeerde oortelefoons, de Realme Knoppen 3 zal worden gelanceerd in India deze maand. Madhav zei ook dat het zal komen in een geheel nieuw ontwerp voor een getelegrafeerde oortelefoon. Zowel de Realme Toppen en Toppen 2 waren één van de beste betaalbare getelegrafeerde oortelefoons. De eerste generatie werd geprijsd op Rs 499 en de tweede-generatie Toppen werd geprijsd op Rs 599. We kunnen verwachten dat de Realme Knoppen 3 getelegrafeerde oortelefoons ook te komen in hetzelfde prijssegment.