OnePlus klaarmaken OxygenOS 11 voor de uitrol null

Al snel na HydrogenOS 11 kreeg gepest wordt in China, OnePlus’ Pete Lau heeft naar voren komen op te wekken voor de gebruikers bij een update over OxygenOS 11.

Pete, door middel van een blog post op OnePlus’ forum bevestigd dat de definitieve Developer Preview van OxygenOS 11 gebaseerd op Android 11 zal worden uitgebracht op augustus 10, 2020. De kleinere gemeenschap kunnen blijven testen van de te bouwen om potentiële bugs voordat ze verhuizen naar een Open Beta.

Over OxygenOS 11 zelf, Pete zei dat het bedrijf zal gaan om de gebruikerservaring te verbeteren zonder in te leveren op prestaties, terwijl het handhaven van een schoner, lichter UI dat heeft ook een groot aantal aanpassingen. Hij liet doorschemeren dat de OxygenOS 11 nieuwe design-elementen en gebruikers de meest gezochte functies, een daarvan is de al bevestigde altijd-op functie.

(Image credit: OnePlus)