Samsung Galaxy Note 20 lancering live blog: de grote Uitgepakt geval als het gebeurt Samsung Galaxy Uitgepakt nodigen 2020

Maar dat betekent niet dat vandaag is niet spannend. De lekken en geruchten suggereren een ton van de nieuwe aankondigingen te sluiten Samsung ‘ s nieuwe reeks van apparaten.
We verwachten dat de Samsung Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Vouw 2 Galaxy Watch 3, Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7 Plus en een nieuwe koptelefoon en misschien nog meer dat het niet is zo zwaar gelekt.
Dus settelen, en zijn zeker check back hele dag laten wij u kennismaken met wat te verwachten van Samsung ‘ s volgende bereik van de S Pen toting telefoons en meer.
De wedstrijd zelf begint om 3 uur ‘ s middags BST / 10 ET / 7 PT of middernacht AEST op 6 augustus.
02:00 – Het is nog vroeg, maar we kunnen gewoon niet slapen vanwege de Galaxy Note 20 lanceren. Oke, eigenlijk… we komen schoon en we schrijven dit vanuit onze Londense bureau het is dus niet zo vroeg als dat tijdstempel zegt.
Bookmark deze pagina voor de rest van de dag lopen we u door de grootste lekken zo ver, de ongoings van de dag voorafgaand aan de gebeurtenis – waaronder begrepen een grote lekken zien we in de uren voor – als praten je door de virtuele Uitgepakt zelf.
Samsung Unpacked 2020 (de tweede grote evenement van het bedrijf dit jaar) is ingesteld om plaats te nemen later op de dag, dat is 5 augustus en verwachten we te horen over een aantal nieuwe gadgets van het bedrijf.
Het is ook een spannend resultaat van Samsung als de lekken en geruchten juist zijn, dus zorg ervoor dat te volgen in de aanloop naar het grote evenement met onze live blog, alsmede door middel van de show zelf.
De volgende grote Android-telefoon van 2020 staat op het punt te worden onthuld op een virtuele evenement, en het is een primeur voor één van de grootste smartphone fabrikanten op de planeet.
Alle tijden Eastern Standard Time (EST)