Realme C12, Realme C15 geplaagd te lanceren binnenkort in India null

De Realme C-serie is een entry-level aanbieden van de vennootschap die heeft meestal slechts één model tegelijk. Maar Realme lijkt te hebben veranderd haar mening met betrekking tot het. Realme India CEO Madhav Sheth is net getweet over een nieuwe Realme C-serie telefoon de weg binnenkort. Bovendien, een video teaser is ook gebleken dat de nieuwe modellen de Realme C15 en de uitgebrachte Realme C12.

De Realme C15, dat gelanceerd in Indonesië, is een iets grotere variant van de Realme C11. Voornamelijk, het bevat een 6000 mAh batterij in vergelijking met de 5000 mAh batterij op de Realme C11. Bovendien, de Realme C15 heeft sneller 18W op te laden, terwijl de voormalige 10W opladen. Daarnaast zijn er een paar extra 2MP camera sensoren aan de achterzijde, en belangrijker, een 8MP ultra-wide-sensor. Dit maakt de Realme C15 een meer sappige stelling in vergelijking met de Realme C11. Echter, het is duidelijk dat het zal een beetje duurder ook.