Huawei Mate X2 kans om grote ontwerp vernieuwing null

De camera strip in de maat X ligt op de binnenkant, terwijl het grote scherm is buiten. In het geval van de Mate X2, aangezien de uiterlijke display worden verschoven binnen, dit zou laten geen ruimte voor de single-camera strip. Vandaar dat het onvermijdelijk zal worden verplaatst naar de achterzijde. Maar dan is er geen plaats zou zijn voor de camera aan de voorkant, behalve in het display. Dit zou betekenen dat Huawei op weg is naar een ontwerp vergelijkbaar met de Galaxy Z-Vouw 2 maar met een beetje een andere dimensie grootte.
Een recente, interessante tweet van Ross heeft vergoten nog meer details over de Mate X2 display. Volgens hem is het actieve scherm grootte is hetzelfde als de originele Paren X, die 8.03-inch. Dit roept een grote vraag – waar de grote camera verticale strip worden geplaatst?