Xiaomi kan lancering van de Mi 10i in India null

Xiaomi lanceerde ‘ s werelds eerste 108MP camera smartphone in de vorm van de Mi CC9 Pro aka de Mi Noot 10. Kort daarna, het bedrijf bleek een Lite-versie van hetzelfde toestel met een 64MP belangrijkste camera genaamd de Mi Opmerking 10 Lite. De Mi Opmerking 10 Lite heeft ook zijn weg naar Europa sindsdien. Echter, het lijkt er nu op dat de Mi Opmerking 10 Lite kan ook op weg naar India met een nieuwe Mi 10i badge.

De vermelding van de nieuwe naam werd gevonden in een code waar de Mi 10i had het modelnummer “tocoin”. Nu, de codenaam van de Mi Opmerking 10 Lite is “toco”. De toevoeging van “in” achtervoegsel is wat de fans de vlammen van een India op te starten. Nu, geen van dit bevestigt de daadwerkelijke lancering, maar wat we wel zeker weten is dat er sprake is van een gewijzigd model met de naam Mi 10i. Wat nog meer vreemd is dat de Mi Opmerking 10 serie nooit in India. Vandaar dat er voor Xiaomi om verder te gaan en plotseling starten van de Mi 10i zou vreemd zijn. Maar dan weer, dit zou niet de eerste keer dat Xiaomi heeft ons verrast. Dit zou ook verklaren gedeeltelijk de rebranding. De genoemde code snaren werden gevonden door the_tech_guy op de MIUI camera app versie 4.1.

Afbeelding 1 van 1

(Image credit: @_the_tech_guy)