Xiaomi kan lancering van de Mi 10i in India null

De vermelding van de nieuwe naam werd gevonden in een code waar de Mi 10i had het modelnummer “tocoin”. Nu, de codenaam van de Mi Opmerking 10 Lite is “toco”. De toevoeging van “in” achtervoegsel is wat de fans de vlammen van een India op te starten. Nu, geen van dit bevestigt de daadwerkelijke lancering, maar wat we wel zeker weten is dat er sprake is van een gewijzigd model met de naam Mi 10i. Wat nog meer vreemd is dat de Mi Opmerking 10 serie nooit in India. Vandaar dat er voor Xiaomi om verder te gaan en plotseling starten van de Mi 10i zou vreemd zijn. Maar dan weer, dit zou niet de eerste keer dat Xiaomi heeft ons verrast. Dit zou ook verklaren gedeeltelijk de rebranding. De genoemde code snaren werden gevonden door the_tech_guy op de MIUI camera app versie 4.1.
Net omwille van recapping, de Mi Opmerking 10 Lite beschikt over een 6.47-inch gebogen AMOLED-scherm met FHD+ resolutie en Corning Gorilla Glas 5. Het beschikt over een Snapdragon 730 CPU en een quad-camera-instellingen van een 64MP primaire sensor, een 8MP 120° ultra-groothoek-camera, een 5MP diepte sensor en een 2 mp camera aan de macro-sensor.

(Image credit: @_the_tech_guy)