Samsung AltZLife privé-modus aangekondigd voor de Galaxy A71 en A51 gebruikers null

De AltZLife functie is ontwikkeld met het Maken in India initiatief en is ontwikkeld door de ingenieurs van Samsung R&D-Instituten in Bangalore en Noida met behulp van inzichten uit de consumenten-onderzoek. Eerder dit jaar had Samsung lanceerde Leven Intelligentie, die biedt Meertalig Toetsenbord, Smart Gewas, Handige Kaarten en Finder.
Beschikbaar voor de Galaxy A71 en de Galaxy A51 gebruikers, de nieuwe functie is ontwikkeld met inzichten in het consumentengedrag. Samsung zegt dat de functie voor gebruikers die op zoek zijn naar meer privacy, als ze de overgang naar digitale leven met behulp van hun mobiele apparaten.

De Quick switch functie helpt gebruikers bij het schakelen tussen twee exemplaren van dezelfde app direct. Een exemplaar in de normale modus en de andere in de privé modus. Voorbeeld: een consument gemakkelijk kunt verplaatsen tussen de normale Galerij en een eigen Galerie. De eigen versies van deze apps zijn beveiligd door Samsung Knox in de Beveiligde Map. Het apparaat zal vragen voor verificatie wanneer een gebruiker dubbel klikken op de power-toets in de normale modus. Bij het inschakelen van privé naar de normale modus, is er geen verificatie is vereist.
Samsung Galaxy A51

Volgens het onderzoek, uitgevoerd door Samsung, 79% van het Gen Z consumenten toegeven dat het hebben van inhoud, zoals afbeeldingen, toepassingen en privé chats op hun smartphones, dat ze niet willen familie of anderen te zien. In aanvulling op deze, maar ook om het feit te verbergen dat ze iets hebben wat ze niet willen delen.