Motorola ‘ s tweede-generatie Razr 2 opvouwbare zou worden onthuld op 9 September null

Een van 2019 de meest verwachte telefoons werd de vernieuwde Motorola Razr, maar het uiteindelijke product helaas viel kort van de hype door drie belangrijke fouten: een exorbitante prijs, middelmatige specs en het bestaan van een superieur opvouwbaar in de Samsung Galaxy Z Flip.

Nu blijkt dat Motorola is klaar voor een nieuwe schommel op de nostalgie-aangedreven apparaat met het bedrijf aankondiging van een virtuele smartphone evenement op 9 September dat de verwachte te onthullen van de 2020 Motorola Razr, of Razr 2 zoals genoemd kan worden.

In de aanloop naar de virtuele evenement, het bedrijf heeft verzonden ‘Save the Date’ druk op de uitnodigingen die verschijnen om een vouwapparaat, vergezeld van “flip de smartphone-beleving opnieuw” berichten.

Motorola virtual event

(Image credit: Motorola)

Wat zouden we graag zien van de Razr 2