De upgrade Snapdragon 732G kon komen in September null

Qualcomm ‘ s Snapdragon mobiele processors hebben gedomineerd de mid-range en flagship segment van de afgelopen jaren. Hoewel het vlaggenschip van de 8-serie wordt steeds duurder met de laatste twee iteraties van het bedrijf een mid-range 7-serie is het krijgen van een veel tractie in de laatste paar jaar. De toetreding tot de familie, misschien hebben we de Snapdragon 732G aankomst volgende maand.
De silicon maker, Qualcomm verwacht wordt dat het onthullen van de Snapdragon 732 mobiele platform in September als per de tipster op Twitter (Chun). De Snapdragon 732G zal de opvolger van de populaire mid-range processor van Qualcomm, de Snapdragon 730 g sprekers.

Het zal een octa-core-chipset met twee Kryo 470 goud cores geklokt op 2,3 GHz en zes Kryo 470 zilveren kernen, geklokt op 1,8 GHz. Er wordt gezegd om te komen met een 8 nm fabricage processor, vergelijkbaar met de Snapdragon 730 g sprekers SoC. Het is ook de geruchten pack in dezelfde Adreno 618 zoals te vinden op de laatste generatie. We kunnen verwachten van Qualcomm voor de verhoging van de GPU-kloksnelheid door een beetje hier.
(Image credit: Qualcomm)

De eerste telefoon met de nieuwe Snapdragon 732G chipset zal beschikbaar zijn in Vietnam volgens de tipster, en het is waarschijnlijk te gaan op de verkoop in de maand September en de prijsstelling is gezegd dat minder dan 0 (~Rs22,400). Hoewel we niet kunnen zeggen als de tipster is 100% recht hier, we verwachten iets meer verbeteringen in het product zelf, dat zal het verbeteren van de algehele gebruikerservaring.
Verder houden de prijs en de productiekosten onder controle, de chipset ondersteunt 4G-netwerken. En, de 5G mogelijkheden voor gezorgd moet worden door de opvolger van de Snapdragon 765G. Het wordt ook gezegd om te komen met een betere Betere AI verwerking. Want het is een gaming-centric-chipset en wordt geleverd onder de G(aming) serie, kunnen we verwachten van Qualcomm om in te pakken in een aantal verbeteringen op het gebied van de gaming ervaring.
Vanaf nu is er geen officiële aankondiging van de datum van Qualcomm en moeten we meer over horen in de komende dagen.