Gaming-centric iQoo 5 en iQoo 5 Pro onthuld in China null

Vivo spin-off van het merk, iQoo, heeft onthulde haar nieuwe vlaggenschip smartphones voor het seizoen in China vandaag de dag — de iQoo 5 en de iQoo 5 Pro. Hier is alles wat u moet weten over hen.

Net als bij andere Chinese smartphone-makers, iQoo heeft overgeslagen ‘4’, zoals dat wordt beschouwd als een slecht voorteken lokaal. De iQoo 5-serie brengt belangrijke verbeteringen in vergelijking met zijn voorganger in termen van prestaties, gaming functies, camera en meest opmerkelijk is dat het opladen van de mogelijkheden. Voor degenen die het betreft, deze telefoons zijn gebaseerd op de Vivo X50 Pro Plus.

iQoo 5 Pro

(Image credit: iQoo)

De eerste ‘Pro’ – apparaat van iQoo is gebouwd in samenwerking met BMW M Motorsport en komt in twee speciale kleuren: Track (Zwart) en Legendarische (Wit) versie. Het wordt geleverd met een 120W snel op te laden, ondersteuning, waardoor het een van de eerste telefoons te doen. Het heeft een 4000 mAh batterij die kan worden gewijzigd van 0 tot 100% in slechts ongeveer 15 minuten. Onder de motorkap, het apparaat wordt aangedreven door het vlaggenschip van de octa-core Snapdragon-865-chipset. Het is gekoppeld aan maximaal 12GB LPDDR5 RAM en 256GB UFS 3.1 opslag.