De upgrade Snapdragon 732G kon komen in September null

Qualcomm ‘ s Snapdragon mobiele processors hebben gedomineerd de mid-range en flagship segment van de afgelopen jaren. Hoewel het vlaggenschip van de 8-serie wordt steeds duurder met de laatste twee iteraties van het bedrijf een mid-range 7-serie is het krijgen van een veel tractie in de laatste paar jaar. De toetreding tot de familie, misschien hebben we de Snapdragon 732G aankomst volgende maand.

De silicon maker, Qualcomm verwacht wordt dat het onthullen van de Snapdragon 732 mobiele platform in September als per de tipster op Twitter (Chun). De Snapdragon 732G zal de opvolger van de populaire mid-range processor van Qualcomm, de Snapdragon 730 g sprekers.

Qualcomm Snapdragon 865

(Image credit: Qualcomm)

Het zal een octa-core-chipset met twee Kryo 470 goud cores geklokt op 2,3 GHz en zes Kryo 470 zilveren kernen, geklokt op 1,8 GHz. Er wordt gezegd om te komen met een 8 nm fabricage processor, vergelijkbaar met de Snapdragon 730 g sprekers SoC. Het is ook de geruchten pack in dezelfde Adreno 618 zoals te vinden op de laatste generatie. We kunnen verwachten van Qualcomm voor de verhoging van de GPU-kloksnelheid door een beetje hier.