ZTE Axon 20 5G zal de eerste telefoon met een scherm van een camera, en het is bijna hier null

Met smartphone-makers op zoek naar een aantal innovatieve functie op hun apparaat met elke dag die voorbijgaat, ZTE heeft een stap vooruit van de concurrentie en aangekondigd dat het zal worden de onthulling van de eerste smartphone ter wereld met een onder-display van de camera van de volgende maand.

De komende toestel van ZTE zal worden genoemd de ZTE Axon 20 5G en de lancering is gepland voor 1 September in China. Het apparaat zal de eerste wereld 5G telefoon met een onder-display van de camera. Veel fabrikanten hebben gewerkt aan dit elk voor de afgelopen paar jaar, maar het lijkt alsof de ZTE zal de kroon door de massa-productie van een smartphone met een onder-display van de camera.

(Image credit: prnewswire)

Afgezien van ZTE, Samsung, Oppo, Xiaomi zijn ook bezig met onder-scherm camera-technologie en ze zijn ook op de markt verwacht eerder of later dit jaar. Het is nog te bezien hoe de onder-display van de camera zal van invloed zijn op de kwaliteit van de beelden en hoe het beeldscherm zelf blijft op de lange termijn.