Samsung Galaxy F12 en de Galaxy F02s lanceren op 5 April in India Samsung Galaxy M12

Samsung maakt zich op om de uitbreiding van de F-serie portfolio uit met de lancering van twee nieuwe toestellen begin volgende week. Het bedrijf zal de lancering van de Samsung Galaxy F12 en de Galaxy F02s op 5 April in India.

De Samsung Galaxy F12 en de Galaxy F02s zal worden gelanceerd op 12 uur ‘ s middags op 5 April in een virtuele evenement. Beide telefoons werden eerder gespot op verschillende certificatie websites en database, zodat we weten van een paar details over deze telefoons. Ook de Flipkart start pagina geopenbaard heeft een aantal belangrijke specificaties van de apparaten.

Samsung Galaxy F12 specs

Samsung Galaxy F12

(Image credit: Flipkart)

De Samsung Galaxy F12 zal komen met een quad van de camera achteraan instellen met een 48MP primaire ISOCELL GM2-sensor. Het zal beschikken over een 6,5-inch HD+ Oneindig-V-scherm met een verversingsfrequentie van 90Hz, een eerste in de F-serie. Onder de motorkap, het apparaat wordt aangedreven door Exynos 850 SoC. Dit zijn de specs die de Flipkart pagina ons biedt. Deze specs zijn vergelijkbaar met de Galaxy M12 budget telefoon die werd gelanceerd in Maart.